Wednesday, November 5, 2008

My day

today i wake up really late haha.. lambat tidur ba smlm :P then sa dingar my phone ringing, banyak missed call suda dari my laling and satu sms ~ " tia mau bangun? gud afternoon!" hahaha.. masi pagi ma tu sa bangun, lagi 45 minutes before noon hahaha.. so, my laling one and me planned to go jalan today.. which im excited about sebab usually, we'll only went out to dinner..
.
first kami go wisma, pigi buy engagement gift tuk my buddy, Moi :) My buddy, Cuzzie happen to work at this gift shop, cannot mentioned the name, AND things i really like about her is that we can buy a gift at a discount price :P thats why we love her so much.. hehehe then kami went to food court for lunch, tunggu my buddies punya time rehat - TUNG AND MOI. we had lunch together. Laughing and glimpse things in the past, also plan for a trip to Labuan for our gathering this January.. tia sabar ni. Moi gave me this engagement gift.. weee.. dia punya gift time tunang ni, kiut btul. Da nama dorang lagi ni, MOI & ALEX.

COMEL!

Lepas My dear buddies balik office, kami go Tai Yang Bookstore.. mau beli Shin Chan ep 48, hehehe.. sampat ma sa beli 2 pen. tu pun mau kasi tau kan. haha ba, then kami pigi City Mall. Mula-mula sa fikir mau beli Big Apple Donut tapi last2 tia jadi, kami pusing-pusing trus t'nampak ni Karaoke Box, macam K-Box tapi luas sikit sama tempat duduk pun selesa ni..
PRICE: RM1 1 Song, RM5 1/2 Hour, RM10 1 Hour.
brabis ni sa nyanyi even sound system dia tia bagus.. kami sampat nyanyi Endless Love, End Of the World, Especially For You, Hate that i love You sama ntah pa yang len tu hehehe..
then, we went round ntah sampai mana suda tu, pusing2 masuk kampung urang hehe sampai putatan ni, ikut jalan papar-lama lagi > we talked and shared in the car :) finally kami pigi Tun Fuad, Ramai orang jogging ni, syok tingu dorang trus kami pun pigi jalan2 tu sana track jogging, me with m.skirt and sandal haha.. patut sa pakai sluar ba tu sama kasut, buli jogging2.


t'kurus juga kaki sa b'jalan ni ari, hehe and i have so much fun today!
enjoy saja kan padahal exam bulum abis hahaha..
Thanks dear for today :)
.
i have to start study tonight!
.
.
ba, tu sajala tuk ni ari.. hehehe..

2 comments:

belleOFranau said...

wa~~siapa yang bertunang? si gomoi ka..?? hehehe ^_^

ღ NinieJane ღ said...

hehehe.. iya, dia la tu belle. mau kawin suda nt tahun dapan. siok ni :P