Tuesday, March 31, 2009

Whatever

Macam cepat btul masa pass me by o ;
it's going to be April 2009 tomorrow.

April's fool kan, my first fool kena today is from my bf. Tapi i said it's INVALID! sebab today belum lagi officially 1st April, altho he insists today is the fool's night [ whatever? ]

anyway, anyway..
i'll be off to kl this may, for my graduation.
so much thing to do this year.
:)
harap2 suma okay saja hehe

nothing much happen today except that bloody witch asked me to do her stupid work again ; but i refused, cause shes asking me a favour NOT in a proper way and.... it has nothing to do with my work. i mean, paying her astro bill?

our office dont have TV ya.

hows your tuesday? let me know :)

cheers!

(^_^)v

2 comments:

AnGeL said...

ko belum tau lagi apa jadi sama sa. kin malu!!!

td pagi sa bangun sa ingat hari ni 1 april. trus ada la kawan sa ni baru bangun juga kan. kami breakfast la sama2. trus diam2 sa bpikir apa sa mo kac kena dia. selalunya sa x main ba benda2 mcm ni. sbb sa x suka kena, so sa x mo kac kena. tp xtau la apa jadi pagi ni. haha.

okeh sambung cerita.. sa menjalankan la april fool sa tu. apa sa buat tu, x penting la. lepas sa cakap 'april fool!!' kuat2 kan, kawan sa terpinga2 ni. trus dalam hati sa, 'gotcha!' suda. lepas tu ni perbualan kami.

kwn: kemarin berapa hb?
sa: 30. kenapa?
kwn: *blank*
sa: (dalam hati). eh, bulan 3 ada berapa hari ah. kira2.. hah!! 31! so hari ni 31!
kwn: angel, hari ni 31hb kan?
sa:............. *terdiam*

punya bikin malu!! haha. moral of d story, jgn la kac april fool orang sebelum tengok kalender. haha!

p/s: uih pnjang juga ni. haha.

ღ NinieJane ღ said...

hahahaha Angel, lucu o!! confident a 1st April!! hahahaha... tiapa, tiapa.. advance april fool jg hehehehe