Friday, October 31, 2008

First paper

Huhu... huhu... it's my first paper today, and it's sux.. huhu.. mau nangis pun teda guna oo ondu, brabis kunun sa studi smlm, suma chapter ging suda cover skali it turns out LEN yang kuar..len ba soalan dia, kalau urg yang mcm sa ni tatap la ba susa tu and i tot im the only one yang bingung2 tadi, abis ja time, trus suma kerut muka.. ekeke.. da kwan rupanya :P hehe.. nda ba, da juga kawan sa mau komplen2 hehe.. tapi susa gila la.. arap2 okay huhu... *sob*sob*

and, sa mistakenly lagi tulis date tadi aa d slip kedatangan. Dengan confidentnya sa tulis 21st October 2008, wahh.. huhu nasib d booklet sa sempat sa tukar..

next
paper will be on monday.. pagi juga huhu trus cuti 1 mgu sebelum paper lagi.. ekeke siok2.. sempat bergumbira lagi ni.. hehe relax2, nanti sa studi juga ni hehehe oya, sa bawa gas ba d hostel kami ekeke.. tapi diam2 la, nanti kami kana cari n ekeke.. smlm kami guring2 telur sama sardin. uissh, mcm first time ba sa masak.. ekeke.. ganjil ba rasa da tempat masak d bilik. kalau ruma, buli2 lagi hehe kami mau p beli sayur ni d giant. ekeke

smlm sa tapuk2 cuci tu rice cooker ba, takut da yang p lapor kan.. skali da urg datang d pantry trus lagi besar ni rice cooker dia ekeke.. trus datang lagi saturang kan, relax dia putung bawang ni sama kubis.. siok juga ni ramai2.

and sedih ni sa, sebab bsuk tia dapat join my sister balik kg.. mau kasi bersih kuburan.. tu ari sa mimpi grandpa sa ni, dia hugged sa oo.. trus dadi sa ma big brother sa tingu senyum. trus tym yang dia mau jalan kan, sa hugged dia lagi. emm, miss him oo. tula time dia masi hidup, jarang sa hug dia kan. tu la tu.

ba, pa2 hal.. life has to move on :)

see you

4 comments:

Kadus_Mama said...

Adeeee..susah betul kah paper ko nie?? Macam bikin takut pulak!!
Bah ninie..besa lah bah orang nie..masa somebody masih hidup nda kena peduli..sekali sudah jalan baru menyesal kan.. :(
Apa pun..all the best with ur paper next monday..hehe

belleOFranau said...

hahaha..sy attrected to cerita kau yang pasal rice kuker ni..misti ko freak out suda time tu..mau kasi tapuk suda tu res kuker..cam mau buang di jendila suda kan...tapi tingu2..yang datang lagi selamba bawa reskuker..hehehehehe...sy buli bayangkan rupa ko time tu o ninie...^_^ hehehehe

ღ NinieJane ღ said...

Kadus.. ya, time dia mau jalan suda ba tu.. hehehe sa bw gas ni, yang portable gas tu. kici hehehehe.. tapi guna rice cooker punya tampat jadi periuk ekeke

belle, LOL hahaha.. ngam tu ko ckp, yang takut suda ni muka skali lagila horror yang d blakang sa, lagi besar ni hahaha.. siap men2
tu beras lagi, ekekeke...

belleOFranau said...

hehehehe......geli ati sy...tdak pa2 ada ging juga ni breaking the rules